Matka järjestetään aikavälillä ma-ti 23.-24.07.2018 (2 pv).

Matkaohjelma

Ma 23.07.
Klo 07.00 lähtö Kuopiosta Maljalahdenkadulta (kaupungintalon takaa) bussilla kohti etelää. Matkan varrelta ABC Pitkälahti-Leppävirta Unnukka-Varkaus voi lähteä kyytiin.

Klo 08.30 aamukahvit nautitaan Juvalla (kahvi/tee + suolainen kahvileipä).

Klo 10 – 11.15 vierailu Mikkelin puistossa. Matka jatkuu edelleen kohti etelää.

Klo 13.00 lounas Kausalan Matkakeitaalla noutopöydästä.

Klo 14.00 alkaen Kausalassa tutustuminen Virpi Petäjämäen Hiekkapuutarhaan.

Iltapäivä aikana jatketaan Helsinkiin. Majoittuminen hotelliin hotellin kaupungin keskustassa. Ilta vapaata aikaa.

Ti 24.07.
Aamiainen hotellissa.

Klo 09.45 huoneiden luovutus ja kuljetus Annalan puutarhalle Helsingin Vanhaankaupunkiin. Tutustumme kauniiseen puistoalueeseen, teemapuutarhaan. Lounas Annalassa.

Klo 13.00 Annalassa luennot, jotka tarkentuvat myöhemmin. Päiväkahvit.

Lähtö Annalasta viimeistään klo 17.00 kohti pohjoista.

Klo 19.45-20.30 iltapala (kahvi/tee + suolainen kahvileipä) nautitaan Mikkelin korkeudella.

Paluu Kuopioon noin klo 22.30.

Ilmoittautuminen huhtikuun loppuun mennessä
170 € (jäsenet) / 180 € (ei-jäsenet) / henkilö

Ilmoittautuminen muulloin
180 € (jäsenet) / 195 € (ei-jäsenet) / henkilö

Hinnat edellyttävät 25 maksavaa henkilöä

Hintaan sisältyy

Bussimatkat em. ohjelman mukaan
Tarjoilut: aamiainen (1), lounaat (2) sekä kahvit (2)
Majoitus hotellissa 2-hengen huoneissa (1-hh lisämaksu 40 €)
Luennot Annalassa

Hintaan ei sisälly: matkavakuutus

Matkan maksaminen: ryhmälaskutus, yhdistys kerää maksut lähtijöiltä. Matkalle mukaan kuvallinen henkilötodistus. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot
Yleiset valmismatkaehdot eivät ole voimassa ryhmämatkalla. Peruutus 31–21 vrk ennen matkaa, kulut 25% matkan hinnasta. Peruutus 20 – 14 vrk ennen matkaa, kulut 50% matkan hinnasta. Pe-ruutus 13–7 vrk ennen matkaa, kulut 75 % matkan hinnasta. Peruutus myöhemmin kuin 7 vrk en-nen matkaa, kulut 100 %. Peruutuskulut lääkärintodistuksella tarkastetaan tapauskohtaisesti pe-rumisajankohdan mukaan. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista, joka korvaa peruu-tuskulut mahdollisissa sairastumistapauksissa ryhmämatkalla.

Scandic Paasi
Paasivuorenkatu 5 B, 00530 Helsinki, puh.09- 2311700. Modernin ja persoonallisen Scandic Paasi -hotellin sisustuksen innoittajina ovat olleet alueella aikoinaan vaikuttaneet värikkäät tapahtumat ja persoonat. Tämä näkyy huoneiden ja aulan värikkäissä ja leikkisissä yksityiskohdissa. Hotelli si-jaitsee Siltasaaressa, Hakaniementorin läheisyydessä ja Kongressi- ja kokouskeskus Paasitornin kanssa saman katon alla Helsingin kantakaupungin itäosassa. https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-paasi

Ryhmänvetäjä:
TARJA MARTIKAINEN
Puh. 044 5277445 (voi laittaa myös tekstiviestin)
parsapottu@gmail.com

Matkan vastuullinen järjestäjä: