Tarjoamme teille kotimaista, Pielavedellä valmistettua BIOHIILTÄ seuraavasti:
Biohiili 5 kg kierrätyssäkkiin pakattuna 10,00€/pss. Rahtivapaasti Kuopiossa!
Yrityksemme on toiminut Pielavedellä yli 30 vuotta. Kaikki tuotteemme valmistetaan lähialueen koivusta retorttimenetelmällä.
Biohiilen raekoko on 0-30 mm, suurinta kokoa on hyvin vähän. Luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen biohiili kotiin, puutarhaan ja kompostiin. Käyttökohteita esim. parvekelaatikot, lavakaulukset, kukkaruukut, pihakompostorit, lämpökompostorit, kompostoiva wc ja huussi. Poistaa hajuja, imee kosteutta ja edistää kompostin pysymistä lämpimänä. Voi käyttää bokashin pohjalla (ei hanallisessa), jossa imee nestettä ja latautuu samalla ravinteilla. Voi käyttää kasvualustoissa ja ruukuissa pidentämään kasteluväliä tai jos kohteessa (esim. komposti) on liikaa kosteutta, imemään ylimääräisen kosteuden.

Biohiilitilaukseen voi yhdistää myös muita tuotteitamme, jotka löytyvät www.grillihiilikauppa.fi.
Toimitus: Tulemme Puutarhapäiville 13.4.24 Kuopion kansalaisopistolle, tuomme ennakkolaskulla maksetut tilaukset rahtivapaasti mukanamme.
Jos et pääse noutamaan ko. päivänä, voit noutaa maksetut tilaukset Satu Hänniseltä seuraavan viikon aikana, tästäkin tieto meille, auttaa pakkaamisessa!
Voit myös tilata ja maksaa tuotteet verkkokaupassamme www.grillihiilikauppa.fi osoitteessa, biohiili löytyy kohdasta Kuopion Puutarhapäivä tarjous. Toimitustapa on nouto ja viitteeksi lisätietoihin Puutarhapäivä tai nouto Satu Hänniseltä.

Nyt edullisesti isommatkin määrät!
Puutarhapäivään otamme mukaan myös muita pakkauskokoja! Puutarhapäivässä käteismaksu!
Vastaamme mielellämme tiedusteluihinne.
Terv. Pirjo Lipponen, Salohiili Oy , puh. 040-7601454
Tuotteemme nähtävissä www.grillihiilikauppa.fi
Tilaukset mielellään sähköpostilla aimo.lipponen@salohiili.fi
Laitathan tilauksesi 11.4. mennessä, kiitos!

Vieritä ylös